Trvanie: 24.07.2021
Miesto: Slovenská mozaika na Rádiu Z
Mesto/obec: Praha – Bratislava
Štát: Česko – Slovensko


Viera Kučerová z Občianskeho združenia BONA FIDE, autorka a moderátorka relácie SLOVENSKÁ MOZAIKA v Rádiu Z, si v aktuálnom vydaní zaspomína na MILANA LASICU, legendu slovenského divadelného a filmového herectva, všestranného umelca, satirika, humoristu a speváka. Reláciu prináša Slovenská mozaika v Rádiu Z v premiére vo štvrtok 22. júla o 13.45 h, v repríze ju odvysiela v sobotu 24. júla  od 7.30 h. 

„Dnešná Slovenská mozaika bude venovaná spomienke na Milana Lasicu. Pri vyslovení jeho mena sa nám okamžite vynára celé spektrum tvorby tohto výnimočného umelca a človeka. Viac ako pol storočie zabával inteligentným humorom generácie divákov na Slovensku i v Čechách.  V nedeľu 18. júla 2021 sa naposledy uklonil divákom  a nenávratne odišiel…,“ predoslala k pozvaniu započúvať sa do spomienok na MILANA LASICU autorka relácie Viera Kučerová.

Reláciu si môžete vypočuť aj v archíve na: http://bonafideos.cz/content/slovenská-mozaika-venovaná-milanovi-lasicovi-0

RELÁCIU SLOVENSKÁ MOZAIKA POČÚVAJTE NA: http://www.radiozet.cz/ alebo 101,1 FM

RELÁCIE V ARCHÍVE: http://www.bonafideos.cz/

 

Pre Rádio Z pripravuje reláciu SLOVENSKÁ MOZAIKA Občianske združenie BONA FIDE s podporou Ministerstva kultúry ČR, Úradu vlády ČR a Úradu pre Slovákov žijúcich v zahraničí.

Foto: Pravda, Luboš Pilc