Termín na zasielanie súťažných prác do výtvarnej súťaže Vesmír očami detí sa blíži, preto Slovenské vzdelávacie centrum SiM Zvonček Mníchov pripravilo ďalšie 2 online dielne pre deti z celého sveta, kde si malí umelci a umelkyne môžu spríjemniť tvorbu v online spoločnosti iných detí.

Píše Jarka Buchová z ISEIA – Medzinárodného inštitútu a asociácie slovenských vzdelávacích centier:

Milí priatelia slovenčiny vo svete,

srdečne Vás pozývame na online výtvarné dielne k súťaži ISEIA Vesmír očami detí. Súťaž vyhlásila slovenská hvezdáreň v Hurbanove a svetové kolo ISEIA organizuje Základná škola Josipovec Punitovský v Chorvátsku, garantkou súťaže je pani učiteľka Boženka Dasovic.

Výtvarná súťaž prebieha do 31.3.2023 a doteraz sa do súťaže zapojilo už niekoľko slovenských vzdelávacích centier a škôl:
Adelaide v Austrálii – Melbourne v Austrálii – Zlatá Brána v Hemel Hempstead, Anglicko – Reykjavík na Islande – Nadlak, Rumunsko – Chorvátsko – Margarétka Paríž, Francúzsko – Zvonček Mníchov, Nemecko – Švédsko.

Fotografie prác zasielajte na adresu:  vesmir.iseia@gmail.com 

Informácie o súťaži nájdete na webovej stránke ISEIA: https://www.iseia.eu/vesmir

Víťazné práce postúpia do celosvetového kola súťaže.

Srdečne Vás pozývame na štvrtkové online výtvarný ateliér s Luckou, ktoré organizuje Slovenské vzdelávacie centrum SiM Zvonček Mníchov, Nemecko. Prvý termín bol 16.3.2023 a zapojili sa deti z Anglicka, Chorvátska, Nemecka. Talianska a Švédska. Ateliér vedie pani učiteľka a výtvarníčka Lucka Húsková zo slovenského centra v Bristole v Anglicku. Pripravili sme ešte dva termíny, na ktoré srdečne pozývame slovenské deti z celého sveta.

Termíny:
štvrtok 23.3.2023 v čase 18:00 – 19:30 slovenského času,
štvrtok 30.3.2023  v čase 18:00 – 19:30 slovenského času.

Prihlášky na online dielne zasielajte na slovencina.iseia@gmail.com

 

Ďakujeme za finančnú podporu súťaže a online dielní Úradu pre Slovákov žijúcich v zahraničí.

Z Mníchova srdečne pozdravuje,

Jarmila Buchová
https://www.iseia.eu/